Carlie van Tongeren Caramba!
Als Roos een feestje organiseert, ontdekt ze dat de eigenaar van het cateringbedrijf een oude bekende is. Maar niet zo n goede bekende! Jasper heeft haar in het verleden nogal gepest. Eh, kan ze hier nog onderuit?
Lees meer >
Over de auteur
Carlie van Tongeren
Carlie van Tongeren (1983) debuteerde in oktober 2011 bij uitgeverij Zomer & Keuning met Pasta & passie. Daarnaast is ze freelance journalist voor onder meer NU.nl. Carlie woont in Utrecht, waar ze ook studeerde.
Ze haalt inspiratie voor het schrijven van haar boeken uit haar eigen leven, en dan vooral haar reizen; Pasta & passie over Rome, daarna in Liever Lombok over Indonesië en nu is Egypte het decor van Cruise control. Wat volgt?
Carlie van Tongeren Caramba!
Als Roos een feestje organiseert, ontdekt ze dat de eigenaar van het cateringbedrijf een oude bekende is. Maar niet zo n goede bekende! Jasper heeft haar in het verleden nogal gepest. Eh, kan ze hier nog onderuit?