Korting e-book ‘Vorsten van Albion’ voor 48 uur

Wees er snel bij want alleen op 6 en 7 mei 2021 is het e-book van Vorsten van Albion van Dan Jones met 50% afgeprijsd! Gevecht om de troon van dezelfde auteur verschijnt op 25 mei 2021, daarom kun je nu alvast het losstaande eerste deel met 50 % korting lezen.

https://www.boekenwereld.com/arnout-van-cruyningen-de-koning-van-hispanje-9789401916431

Of bestel het papieren boek

Over het boek Vorsten van Albion

Vorsten van Albion is een kroniek van acht generaties van de beste en slechtste koningen en koninginnen die Engeland ooit heeft gekend. Ze maakten deel uit van het huis Plantagenet, en hun geschiedenis is die van Engeland en Groot-Brittannië. Deze eerste koninklijke dynastie van Engeland heerste ruim driehonderd jaar over Albion, van 1154 tot 1485. De van oorsprong uit Anjou afkomstige vorsten zorgden ervoor dat Engeland uit de middeleeuwen tevoorschijn kwam als een zeer georganiseerd rijk, dat heerste van Schotland tot Jeruzalem.

Over de auteur

Dan Jones is historicus, auteur, journalist en programmamaker. In Nederland en internationaal boekte hij veel succes met De Tempeliers en De Kruisvaarders. Samen met Marina Amaral maakte hij De tijd in kleur en Wereld in vlammen.

_

Wil jij ook wekelijks nieuws ontvangen over onder andere  nieuwe boeken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!