Nieuw: Keizers van Constantinopel

Keizers van Constantinopel van Kevin Lygo is vanaf vandaag beschikbaar in de boekhandel! Het boek gaat over de Byzantijnse keizers de geschiedenis van Byzantium.

https://www.boekenwereld.com/kevin-lygo-keizers-van-constantinopel-9789401918398

Over het boek

Keizers van Constantinopel van Kevin Lygo is een geïllustreerde geschiedenis van het Byzantijnse Rijk. Na de ondergang van het West-Romeinse Rijk bleef alleen het Oost-Romeinse Rijk over, dat later bekend werd als het Byzantijnse Rijk. In de late oudheid en de middeleeuwen besloeg dit keizerrijk een groot deel van het Middellandse Zeegebied. De hoofdstad was Constantinopel, het huidige Istanboel. In het prachtig geïllustreerde boek Keizers van Constantinopel beschrijft Kevin Lygo aan de hand van de levens van de Byzantijnse keizers de geschiedenis van Byzantium.

Over de auteur

Kevin Lygo (1957) studeerde psychologie en maakte carrière in de televisiewereld. Hij is televisiedirecteur van ITV en expert op het gebied van islamitische en Byzantijnse kunst.


Wil jij ook wekelijks nieuws ontvangen over onder andere nieuwe geschiedenisboeken en acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!