Nieuw: Van Rome tot Rome

Van Rome tot Rome van Dan Jones is vanaf vandaag beschikbaar in de boekhandel! Bestsellerauteur, tv-presentator en journalist Dan Jones brengt de middeleeuwen tot leven in zijn boeken. Als geen ander weet hij zijn academische kennis te combineren met een fijne, verhalende schrijfstijl.

https://www.boekenwereld.com/arnout-van-cruyningen-de-koning-van-hispanje-9789401916431

Of bestel het e-book

Over het boek

Een duizendjarig avontuur, dat is wat bestsellerauteur Dan Jones maakt van zijn nieuwe geschiedenis van de middeleeuwen. Hij begint in 410 bij de ineenstorting van het Romeinse Rijk en eindigt weer in Rome als keizer Karel V in de zestiende eeuw opnieuw voor de poorten van de stad staat. In een duizelingwekkend tempo laat Jones zien hoe het Westen de oude wereld herbouwde en de rest van de wereld ging domineren: door te ontdekken, ontwikkelen of domweg te stelen. Het is een boek over – en voor – een tijd van diepgaande verandering.

Over de auteur

Dan Jones (1981) is een Britse historicus, journalist, tv-presentator en schrijver. Hij schreef zeven boeken, waaronder De Tempeliers, De kruisvaarders en Vorsten van Albion. Samen met Marina Amaral maakte hij de fotoboeken De tijd in kleur en Wereld in vlammen.

 

Wil jij ook wekelijks nieuws ontvangen over onder andere nieuwe geschiedenisboeken en acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!